Ndjeje një lehtësim të thëllë dhe Relaksohu!

 

Sistemi limfatik 

 

Nyjet limfatike janë një komponent i rëndesishem ne organizem , jane  pjesë e sitemit të qarkullimit të gjakut, dhe perbëjn  një pjesë shumë të rëndesishme në sistemin tonë imunitar. Nyjet limfatike janë struktura të vogla të buta ovale që gjenden në të gjithë trupin dhe janë te lidhura.

Një bllokim i sistemit limfatik mundë të ndodhë nga një operacion apo një lëndim/traum  atehere mblidhet uje në organizem(edema) dhe nuk mund te dal jashtë. Terapija e sistemit limfatik aktivizon qelizat qe uji i mledhur ne organizem te del  jashtë, përmireson funksionin imunitar dhe lehtëson simptomat e dhimbjes,  lodhjeve  kronike, përmireson rrjedhen e langut limfatik dhe rrjedhen e gjakut në muskuj, reparimin e indeve dhe ndihmon në sherimin e shpejt.

 

Kjo terapi  mund të  ndihmon në :

  • Grumbullimin e ujit në trup/edema  
  • Dhimbje koke/migrena
  • Lodhje kronike
  • Dhimbje të muskujve dhe nyjeve
  • Enjtje e gjirit gjatë ciklit menstrual 
  • Probleme të lekures, alergji
  • Alergji nga lulet pranverore
  • Sinusit kronik,dhimbje të fytit ose probleme te vesheve

 

 

 

 

Terapia e Indeve 

Terapia e indeve reaktivizon qarkullimin e gjakut

 

Indet janë grumbuj qelizash që kane struktur te ngjashme dhe kryejne funksione të njejta. Egsistojn kater tipe indesh: epital, lidhor, muskulor,dhe nervor. Nese ne mes ketyre kater qelizave Indore ka bllokada, atëhere paraqiten lodhjet kronike,mbledhet uji ne organizem(edemat ), venat ne kembe, cellullit etj. Kjo formë terapie e rregullon  qarkullimin e gjakut dhe e shperndan gjakun intensiv në organe të trupit,Posaqerisht kjo metode praktikohet me sukses te femrat te cilat kane probleme me ciklin menstrual dhe  per të mbet shtatzëne.