Meridianet ne shtyllen kurrizore

 

Rrjedhat e meridianeve paraqesin lidhjen e perbashket në mes trupit, organeve, dhe atë të gjendjes psiqike /emocionale

Kjo definon një kompletim të sistemit shëndetesorë . Cdo meridian ashtë i lidhur me një organ, dhe ka një detyrë në veqanti.

Rruget e meridianeve jane si lumenj qe rrjedhin brenda trupit të njeriut. Kur lumi rrjedh ai transporton uje jetedhenes qe ofron ushqim te tokes,bimve dhe njeriut  ashtu edhe rruget e meridianeve sjellin energji jetedhenese qe ofron ushqim per cdo qelize,organ,gjender , indeve dhe muskujve ne trup.

 

Kur ndodh ky bllokim?

 

Ky bllokim ndodhë athere kur organizmi për një kohë të gjatë nuk mundë ta kthej gjendjen normale ne trup dhe vije te dhimbja ose sëmundja   e njeriut. Bllokimi i rrjedhës se  energjisë mundë të jetë i dëmshëm për shëndetin e njeriut keshtu qe shfaqen  probleme shëndetësore me simptoma te ndryshme.

 

Qellimi i terapisë është,  që të aktivizohet i gjithë organizmi të punon lirshem  duke të sjell ushqim të mjaftueshem.

Kjo mundë ti eliminoj dhimbjet të rikthej balancen dhe harmoninë si dhe aftesinë e organizmit  për të sheruar veten dhe në këtë mënyrë kjo qon në mirqenien dhe shëndetin e njeriut.

 

Ja disa shembuj  qe mund të ju ndihmon kjo terapi

 

  • Dhimbjet ne shtyllen kurrizore 
  • Dhimbje koke/migrena
  • Redukton stresin
  • Rregullon pagjumësinë    
  • Rregullon  hyperaktivitetin
  • Rregullon gjendjen emotionale 
  • Rregullon menstruacionet
  • Reduktion friken,fobite , dhe astmen

 

 

 

 

 

 

 

 

Terapia Lulore

Perjetoje ledhatimin ne Shpirt te esencave Lulore

 

Terapija -Lulore është nje terapi e natyrshme e sherimit, nga mrendesia e esencave te luleve qe ndikon ne balancimin e trupit, shpirtit dhe gjendjes psikike.

Esencat lulore e ndihmojn zhvillimin e personalitetit, shfleton

potencialin dhe mbeshtet procese personale.

Terapia lulore mundë te perdoret per shumë probleme shendetsore dhe ne  qdo krizë qe ndjen personi e sidomos  ndikojn qe te ngritet vetbesimi  per nje fillim te ri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elementet Krypore 

Perfitoni nga efekti i elementeve krypore të Shysel-it , kremave dhe  yndyrnave per perdorim të jashtem në lekure poashtu  pastileve dhe pikave .

 

Me ndihmen e elementeve krypore mundesohet qe ne organizëm  te rregullohen mineralet trupore.

Kryprat e Shysel-it i kombinoj me kënaqësi me terapite e tjera trupore te cilat une i praktikoj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transformimi

Liroje veten ta ndjesh ketë lehtesim shpirteror 

 

 

Perdorimi i metodave qe e ndihmojn largimin ose lirimin  e bllokadave qe kane ndodhur gjate traumave  prenatale dhe gjate lindjes tek nënat posaqerisht dhe tek foshnjet.