Master Hipnoze

Lindita Morina während der Hypnosetherapie

Hipnoza ështe njëra ndër terapite me të lashta. Eshte qelsi në mes të psiqikes dhe trupit të shëndoshe.

Gjendja hipnotike e ashtuquajtura trans, eshte një gjendje e këndshme dhe e qetë qe njeriu ne të njejten kohe e perjeton me vetedije te plotë .

Hipnoza ndikon në zgjuarjen e  sugjestionit pozitiv  me vetëdije, keshtu që arrihet të lirimi ose çbllokimi  i gjurmeve të mbetura  nga perjetime dhe  trauma të ndryshme .

Fuçia e vetesherimit të organizmit aktivizohet dhe trupi rigjenerohet.

Gjatë hipnozes nese i hipnotizuari  ka deshire ta nderpren dhe mos të vazhdoj më tutje  atehere mund të ndeprehet pa problem.

Praktikohet për:

  • Fobi te ndryshme (friga nga Aeroplani)
  • Lërja e duhanit
  • Humbja e peshes
  • Pagjumësi
  • perjetime të nje shoku
  • Mungesë e vetbesimit
  • Mungese e koncentrimit

Ein telefonisches Erstgespräch buchen und beraten lassen - unverbindlich

Soziale Medien

Adresse

Praxis Lindita Morina
Hauptstrasse 44
6280 Hochdorf
Tel: 079 850 06 50
E-Mail: hallo@linditamorina.ch

Anreise

Der Bahnhof Hochdorf ist zwei Minuten entfernt.
Vor dem Haus hat es Parkplätze.
Weitere Parkplätze im Umfeld von ein bis zwei Minuten.

Zugang Praxis
Es steht eine breite Treppe und ein Lift zur Verfügung.
Die Praxis ist behindertengerecht und rollstuhlgängig.

Hinweis

Meine Arbeit ersetzt keinen Arzt, sondern versteht sich als Ergänzung zur schulmedizinischen Versorgung.

Praxis Lindita Morina©
All rights reserved
Fürsorglich erstellt von Marketing Macht

Copyright 2014-2022 | Datenschutz | AGB | This site is not a part of the Facebook TM website or Facebook TM Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by FacebookTM in any way. FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, Inc.