Terapia Kraniosakrale

Lindita Morina bei der Anwendung der Craniosacral-Therapie

Terapia-Kraniosakrale një relaksim i thellë!

Terapia kraniosakrale është nje formë e terapisë qe ka tiparet e saj themelore nga trajtimi osteopatik. Ka te bëjë          me përdorimin e teknikave te buta për te ndikuar ne rrjedhën e tru uji, i cili gjithashtu rrjedh në tonën kanali kurrizor Pozicioni i pllakave të kafkës mund te ndikohet ne terapin kraniosakrale. Qëllimi është te rivendosni një rrjedh te qëndrueshme te lëngut cerebrospinal (tru, uji), për shembull, duke lëshuar bllokime ne mënyr që te diagnostikoni dhe të ndikoni pozitivisht ne qrregullimet funksionale te sistemit nervor. Mbështet ndjenjen e trupit dhe gjithashtu mundë te sigurojë hapësirë për proceset emocionale. Qëllimi i terapisë Kraniosakrale është të promovohet rrjedha në trup.

 

Rückentherapie Meridianbahnen

Terapia Kraniosakrale ështe një terapi shumë e butë e trupit ne të cilen tregohet kujdes i madh për te pasur parasysh personalitetin e kilientit. Strukuturat fizike aktivizohen te vetërregullohen sistemi përmes impulsave të imta manuale, duke aktivizuar kështu fuqitë e tyre vetë-shëruese. Forcimi i resurseve tuaja se bashku me ndryshimin positiv në trup forcon shëndetin tuaj të pergjithshëm.

Kjo terapi mund të ndihmon në:

  • Dhimbje/Migrenë

  • Dhimbje shpine/qafe

  • Lendime/dhimbje

  • Mbeshtetje gjatë shtatezanisë

  • Regjenerimi pas lindjes për nënen dhe fëmeijen

  • Veshtirësitë e koncentrimit

  • forcimi i sistemit imunitar

  • Tingellimë në veshët

Ein telefonisches Erstgespräch buchen und beraten lassen - unverbindlich

Soziale Medien

Adresse

Praxis Lindita Morina
Hauptstrasse 44
6280 Hochdorf
Tel: 079 850 06 50
E-Mail: hallo@linditamorina.ch

Anreise

Der Bahnhof Hochdorf ist zwei Minuten entfernt.
Vor dem Haus hat es Parkplätze.
Weitere Parkplätze im Umfeld von ein bis zwei Minuten.

Zugang Praxis
Es steht eine breite Treppe und ein Lift zur Verfügung.
Die Praxis ist behindertengerecht und rollstuhlgängig.

Hinweis

Meine Arbeit ersetzt keinen Arzt, sondern versteht sich als Ergänzung zur schulmedizinischen Versorgung.

Praxis Lindita Morina©
All rights reserved
Fürsorglich erstellt von Marketing Macht

Copyright 2014-2022 | Datenschutz | AGB | This site is not a part of the Facebook TM website or Facebook TM Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by FacebookTM in any way. FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, Inc.