Hipnoterapi & Coachinprogram për një transformim të thellë dhe të qëndrueshëm.

Foto Lindita

Si do të funksionojë Hipnoterapi & Coachingprogram?

Para se të fillon Hipnoterapia, fillimisht do të bejm një   seanc dy oreshe.

 

Për të zbuluar se cilat janë qeshtjet tuaja, reale të nderdijes. Në ketë seancë, unë i kushtoj vëmendje të kujdesshme  nderdijes tënde dhe i shenoj ato.

 

Pastaj do të mendoj për këtë dhe më pas do të kriojoj programin tënd unik dhe individual të hipnozës, i cili bazohet në qëllimet tuaja.

 

Lerne dein neues Ich kennen

Ky Program i hipnozës është shumë intensiv dhe gjatë rrjedhës së programit mundë të dalin bllokime të fshehura nën siperfaqe.

Për ket arsye, programi i juaj nuk do të vendoset në gurë, por do të pershtatet dinamikisht sipas temave tua, për tejkalimin e tyre.

Te pret një udhetim me plotë ndriqim

Hapi i parë:  Zbulimi i bllokimeve të thëlla

 

Hapi i dytë:  Forcimi i burimeve të fëmijes së mbrëndshëm

 

Hapi i tretë: Fiton Vetbesim të fuqishëm

 

Hapi i katërt: Pranon vetën tande dhe ndjnejat e ndryshme tuajat

 

Hapi i pestë: Terapi trupore

 

Hapi i gjashtë: I njeh dhe zgjedh temat e mvarsive

 

Hapi i shtatë: Të gjesh lumturinë në bazë dhe të jesh i suksësshemë në jetë

 

 

Nesë je në një trajnim Psikologjik, und do jamë  e gatshme të kontaktoj me Psikoterpistin/psikologun tënd për të perfshirë vezhgime të metejshme, dhe ato të rrjedhin në programin tendë të Hipnoterapisë.

 

Mir së vjen, dhe me deshir të perkrahi në udhëtimin e transformimit tënde. 

 

Programi i trajnimit perfshinë në total shtatë seanca. Varësisht nga tema, mund të reservohen edhe pesë seanca. Seanca e parë zgjat dy orë. Seancat e mëtejshme zgjasin nga 90 minuta trajtimi eshte ne qdo të dyten javë.

Programin e ofroj gjithashtu dhe online, ne sencat online nuk punohet me të kaluaren.

 

Puna ime nuk i zavëndeson trajtimet mjeksore, por kuptohet si një mbeshtetje.

Bitte geben Sie Ihren Namen ein.
Bitte geben Sie eine Nachricht ein.

Ein telefonisches Erstgespräch buchen und beraten lassen - unverbindlich

Soziale Medien

Adresse

Praxis Lindita Morina
Hauptstrasse 44
6280 Hochdorf
Tel: 079 850 06 50
E-Mail: hallo@linditamorina.ch

Anreise

Der Bahnhof Hochdorf ist zwei Minuten entfernt.
Vor dem Haus hat es Parkplätze.
Weitere Parkplätze im Umfeld von ein bis zwei Minuten.

Zugang Praxis
Es steht eine breite Treppe und ein Lift zur Verfügung.
Die Praxis ist behindertengerecht und rollstuhlgängig.

Hinweis

Meine Arbeit ersetzt keinen Arzt, sondern versteht sich als Ergänzung zur schulmedizinischen Versorgung.

Praxis Lindita Morina©
All rights reserved
Fürsorglich erstellt von Marketing Macht

Copyright 2014-2022 | Datenschutz | AGB | This site is not a part of the Facebook TM website or Facebook TM Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by FacebookTM in any way. FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, Inc.